VAP 2018

Wil je een keertje komen kijken bij ExpresZo? Dat kan! Sluit lekker aan bij een van onze VAPs en leer de Leeden echt kennen onder het genot van kleine biertjes in grote hoeveelheden.

Als het Dispuut met de Fuut houden wij erg van water, al vallen we er zelf in. Om beide te garanderen combineren we in deze VAP het varen met speciaalbier. Daarom gaan we met zijn allen het water op om maximaal te genieten van al het natte goed. Vooraf gaan we een lekker hapje eten, om daarna af te reizen naar de Kaag om in een grote sloep het water onveilig te maken.  Zorg dat je erbij bent!

Ditmaal bevindt ExpresZo zich in Scheveningen om daar de Dispuutskas te verdubbelen. Sluit je aan bij dit onmogelijk doel en ga “all-in” in op de roulette. Of beter nog, zet ons Dispuutsgeld op het spel! Het startkapitaal wordt door ons geregeld, dus altijd prijs. Of laat het gokken over aan de gokverslaafden, neem plaats aan de ExpresZobar en doe je tegoed aan het bier of de rum-cola’s. Of een Martini, shaken, not stirred!

Er zijn weinig hardere sporten dan croquet. Heb je voor rugby een hamer nodig? Dacht het niet. Kom in je beste imitatie van Engels ‘old money’ naar onze English garden party samen met het Leids Damesdispuut Galopines. Leer de subtiliteiten van het croquet beheersen.  Maar gebruik het vooral als excuus om goudgele rakkers achterover te slaan en kroketten weg te beuken. 

Op deze vrijdagavond zonder eindtijd gaan we naar de hoofdstad. Wat volgt is een avond lang vooroordelen en zelfspot in een van de beste comedycafés van Nederland. En laat dat nou net zijn waar een èchte ExpresZo het meest op zijn gemak is. Vooraf gaan we natuurlijk eten en achteraf een dansje wagen in één van Amsterdams vele kroegen.

Misschien wel het hoogtepunt van de VAP’s bij ExpresZo! Na een hapje gegeten te hebben, vertrekken wij richting Den Haag voor de beste Escaperooms uit de wijde omgeving. In een race tegen de klok proberen we onder meer te ontsnappen uit de handen van de KGB of de gruwelijk wandaden van Dr. Condor. Outsmart jij de Leeden van ExpresZo?

Is de eerste helft van de VAP je ook zo goed bevallen? Smaakt dit naar meer? Kom bij ons langs op de Pilaaravond en wie weet valt jou een uitnodiging ten deel. Wij zijn de hele avond te vinden in Lemmy’s Biercafé aan de Morsstraat.

Ben je door naar de volgende ronde? Dan mag jij met ons mee op de eerste uitnodigingsactiviteit. Houd je avond vrij, want we gaan he-le-maal los.

Afgelopen zomer vierde ExpresZo haar VIIe lustrum. Daar hoorde natuurlijk een lustrumreis bij! Ditmaal naar Japan, het land van capsule hotels, zorgrobots en voorverpakte eieren. Heb jij ook altijd al willen weten hoe je het beste een Kamikaze-vliegtuig kan bouwen? Weet jij hoe veel Jappen er in een Honda passen? Kom dan naar onze politiekcorrecte avond over onze verre vrienden uit het Oosten. Onder het genot van saké en een lekkere teryaki maaltijd van Bruno-san zullen wij een heuze Japanse pubquiz houden.

In den beginne was er Chaos. Schroef je hoofd eraf met een potje bierpong, juffen, Stef Stuntpiloot, of natuurlijk gewoon mexxen. Of plof lekker op de bank en eet je helemaal rond met sappige hamburgers. En tenslotte, als je geen pap meer kunt zeggen, gaan we met zijn allen de dixo op Quintus onveilig maken. Krijg jij daar misschien een tweede uitnodiging?

Zet je maag in de hoogste versnelling en kom een avondje escaleren op de ExpresZo-manier.

Gefeliciteerd! Je hebt je tweede uitnodiging bij ExpresZo te pakken. Je staat aan de vooravond van een aankomend ExpresZo lidmaatschap. Dit is je kans om alle Leeden nog een keer tegen het lijf te lopen in hun natuurlijke habitat. Wat we gaan doen? Dat is nog een verrassing, maar voor eten wordt gezorgd.

Close Menu